ACTUALITAT

Notícies sobre energies renovables

Descobreix el futur sostenible mitjançant les nostres publicacions sobre energies renovables.

Uneix-te a la revolució energètica i construeix un món més verd i net.

Aerotèrmia amb fotovoltaica: una combinació perfecte, sostenible i eficient La transició cap a una economia sostenible i lliure fa que

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Segons l’últim informe de l’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica (OPAE), les cobertes dels polígons d’activitat econòmica als municipis del Vallès Oriental tenen el potencial de generar fins a 313 milions de kWh d’energia neta anualment. Aquest pas cap a la sostenibilitat no només reduirà la nostra empremta de carboni, sinó que també oferirà una solució energètica amb visió de futur.

La transició cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient es una responsabilitat que tots compartim. En aquest context, les comunitats energètiques tenen l’oportunitat de tenir un paper crucial en l’adopció d’energies renovables i la reducció d’emissions de carboni. Les comunitats energètiques, també conegudes com a autoconsum compartit o col·lectiu, son cada vegada més populars.

El preu de l’electricitat està pels núvols. El gasoil és car i per a res sostenible. El subministrament de gas

Envolta Energia forma part del Clúster Bioenergia Catalunya, amb el nostre co-director Marius Aguirre com a coordinador de la Comissió

Si ets propietari d’un hotel, pensió, establiment de turisme rural, alberg turístic o apartament turístic, aquesta és la teva oportunitat

Avui volem parlar-vos de les instal·lacions fotovoltaiques realitzades en col·laboració amb Bypillow, una pionera cadena hotelera del concepte Lowcost chic.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!