AEROTÈRMIA PER A PARTICULARS

Més enllà del sol

L’energia de l’aire a les teves mans. Coneixem molt bé aquesta tecnologia perquè proporcioni l’aigua calenta i aire condicionat òptims a casa teva, mentre estalvies en la teva factura d’electricitat.

Beneficis de la aerotèrmia per a particulars

Utilitza l’energia de l’aire per a la climatització (calor i fred) i l’aigua calenta, eliminant el gas o gasoil a la teva empresa. Impulsa el consum d’energies renovables i uneix-te a cuidar així el nostre planeta, guanyant independència energètica.

Estalvi

Redueix la teva factura de gas i electricitat gràcies a la seva alta eficiència energètica. La seva instal·lació i manteniment són més econòmics que altres sistemes de climatització convencionals.

Seguretat i comfort

A diferència d'altres sistemes de climatització, no produeix emissions de gasos nocius per a la salut. A més a més, proporciona una climatització uniforme i confortable per a la teva llar.

Sostenibilitat

Aprofita l'energia tèrmica de l'aire de l'ambient exterior i substitueix el teu sistema de calefacció contaminant, reduint les emissions de gasos d'efecte hivernacle.

Independència energètica

Protegeix-te de la pujada de preus del gas i la llum. Al no dependre de combustibles fòssils, augmenta l'autonomia i la resiliència energètica de la teva llar.

M’interessa invertir en aerotèrmia?

Maximitzem l’eficiència i l’estalvi energètic en el teu projecte personalitzat, incloent-hi totes les subvencions disponibles. Aprofita al màxim el seu rendiment combinant-lo amb una instal·lació fotovoltaica.

Subvencions per Aerotèrmia

Envolta Energia s’encarrega de tot el procés perquè aprofiteu un major estalvi gràcies a l’aerotèrmia per a particulars. Aquests són els passos que seguirà el teu projecte:

Com subvenciono el projecte?

Hi ha molts tipus de subvencions i pot arribar a ser confús. A Envolta coneixem totes les subvencions disponibles, sabem quina et correspon segons la teva empresa i a més, et facilitem la gestió

Financiació Aerotèrmia Privada

Projectes clau en mà

Coneixem els millors plans de finançament, ens llegim la lletra petita per tu i et valorem el millor pla de finançament als anys que necessitis. ¿Esteu buscant una forma accessible de finançar la vostra instal·lació d'aerotèrmia per a particulars?

Treballem amb Bankinter i BBVA per oferir un pla a mida amb els mínims interessos.

Preguntes freqüents

L’aerotèrmia funciona mitjançant bombes de calor aerotèrmiques. Són dispositius que s’encarreguen d’extreure l’energia de l’aire per generar calor o fred. A través de principis de la termodinàmica, l’aerotèrmia s’encarrega de transportar la calor de l’aire d’un ambient a un altre.

L’aerotèrmia ès considerada com una font d’energia renovable amb un rendiment superior al 100% (entre el 300% i el 400%). Per arribar a aquesta conclusió, simplement hem de dividir l’energia útil que obtenim (calories o frigories, en funció de si busquem calor o fred) entre l’energia total que utilitzem per al seu funcionament.

Normalment, els equips d’aerotèrmia venen premuntats de fàbrica. Consten de dues unitats, una exterior i una altra interior, a la qual van connectats els dispositius interiors d’emissió. Els equips d’aerotèrmia es poden complementar amb altres instal·lacions existents o complementàries. Per a la calefacció, podem fer servir difusors d’energia mitjançant radiadors de baixa temperatura, termodifusors o sòls radiants.

Per a l’aire condicionat, podem utilitzar termodifusors, parets o sostres refrescants. Per a l’aigua calenta sanitària, podem utilitzar dipòsits d’emmagatzematge. Per a la climatització, podem utilitzar termodifusors, parets o sostres refrescants.
I per a l’aigua calenta sanitària, podem utilitzar dipòsits d’emmagatzematge.

La seva instal·lació és molt senzilla. Després de situar els elements, només cal connectar la bomba de calor aerotèrmica a la xarxa elèctrica per al seu funcionament. Per tant, tots els costos d’instal·lació i manteniment desapareixen. La bomba de calor aerotèrmica consta de dues unitats, una interior i una altra exterior.

És molt habitual dubtar entre triar Aerotèrmia o Aire Condicionat. Quin és millor? L’aerotèrmia serà el sistema mitjançant el qual rebrem fred/calor utilitzant l’aire de l’exterior com a principal font d’energia. De fet, no són excloents. El que diferencia els sistemes tradicionals de climatització amb l’aerotèrmia és el consum. L’aire condicionat amb aerotèrmia és un sistema que fa servir l’energia de l’aire ambient per produir fred.

Una bomba de calor extreu l’energia de la natura: de l’aire (aerotèrmia), de l’aigua (hidrotermia) o del sòl (geotèrmia). L’aerotèrmia és un tipus de bomba de calor, on la captació de l’energia renovable es realitza mitjançant un intercanviador i un ventilador d’ambient exterior.

Si. L’aerotèrmia aprofita l’electricitat (energia gratuïta) generada pel sistema fotovoltaic i acumula aquesta energia en forma d’energia tèrmica en el dipòsit d’ACS, escalfant l’aigua fins a la temperatura més alta possible. La comunicació entre la bomba de calor i el sistema fotovoltaic es realitza mitjançant un senyal des de l’inversor a través d’un contacte lliure de tensió.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!