ENERGIA FOTOVOLTAICA

Cobreix-te d'energia solar

L’energia no és només un subministrament més. És el vector de canvi de les organitzacions cap a la sostenibilitat, diferenciació i compromís amb el futur.

Convertim la coberta de la teva empresa en el motor del teu negoci.

Beneficis de l'autoconsum a la teva empresa

Uneix-te a la revolució solar i forma part de la nostra comunitat d’empreses implicades per un futur més net. Potència la teva imatge en sostenibilitat, redueix la teva petjada de carboni i gana en diferenciació en el mercat.

Sostenibilitat

Guanya competitivitat en reduir emissions CO2. T'acompanyem en aquest pilar estratègic clau per a serveis i indústries del futur.

Escalabilitat

Traçarem un camí per a valorar una instal·lació inicial i incorporar projectes sostenibles posteriorment segons les necessitats de la companyia.

Rendibilitat

Personalitzem els projectes per a la màxima eficiència energètica, el màxim retorn de la inversió i estalvi, incloent-hi totes les subvencions existents.

Revaloració

Un immoble amb instal·lació solar pot arribar a augmentar de valor fins a un 4% més respecte als que tenen consum elèctric convencional.

Em convé invertir en fotovoltaica?

Garanteix la teva independència energètica amb les nostres solucions personalitzades en energia solar. Amb una alta taxa de retorn i un impacte en la reducció d’emissions de CO₂, estaràs a l’avantguarda de la innovació sostenible.

Redueix costos energètics avui!

Des del disseny i l’enginyeria fins a la posada en marxa i legalització, sempre parlant directament amb els nostres enginyers.

Tracte de qualitat i proximitat, sense intermediaris.

Com subvenciono el projecte?

Hi ha molts tipus de subvencions i pot ser confús. A Envolta Energia coneixem cadascuna, sabem quina et correspon segons l’empresa i, a més, et facilitem la gestió.

Casos d'èxit

Les nostres instal·lacions fotovoltaiques revolucionen negocis amb estalvis significatius, compromís ambiental i una imatge corporativa sòlida. Uneix-te a clients satisfets i potencia el teu negoci amb energia solar.

Finançament d'energia solar.

Projectes clau en mà, sense intermediaris.

Coneixem els millors plans de finançament, ens llegim la lletra petita per tu i et valorem el millor pla de finançament als anys que necessitis. Els nostres aliats d'estrella són els bancs BBVA i Bankinter que ens permeten oferir un pla a mesura.

Preguntes freqüents

El retorn econòmic és molt alt, ja que acostuma a amortitzar-se en menys de 5 anys. Adaptarem la teva instal·lació per a reduir al màxim el temps d’amortització, tenint en compte el consum energètic de la teva empresa i les teves tarifes elèctriques actuals.

Els panells solars solen tenir una vida útil de més 25 anys, i els nostres fabricants ofereixen garanties de rendiment a llarg termini. Treballem amb panells solars i sistemes de màxima qualitat que compten amb garanties de fins a 25 anys.

Sí, existeixen incentius fiscals i subvencions disponibles per a empreses que opten per l’energia solar i la descarbonització. El nostre equip t’assessorarà sobre totes les possibles oportunitats de finançament i subvencions disponibles perquè amortitzis la instal·lació al més aviat possible.

Els panells solars continuen generant electricitat fins i tot en dies ennuvolats, encara que en menor quantitat. A més, pots aprofitar l’excés d’energia produïda en dies assolellats i enviar-lo a la xarxa elèctrica, la qual cosa et permetrà obtenir crèdits energètics per a utilitzar en moments de menor generació.

A Envolta ens ocupem del manteniment anual per a assegurar l’òptim funcionament. També recomanem la neteja ocasional dels panells per a eliminar brutícia acumulada.

La compensació d’excedents és un sistema, per comptabilitzar de forma instantània l’energia excedentària que es verteix a la xarxa elèctrica, i fer un balanç amb l’energia que demanes a hores que no hi ha prou generació d’energia. Cada comercialitzadora funciona amb un sistema diferent i la compra i ven a un preu acordat. Això ens permet rebre un pagament de la comercialitzadora per aquesta energia. La nostra instal·lació està preparada per a consumir energia de la xarxa quan sigui necessari i abocar l’excedent, la qual cosa ens brinda beneficis econòmics.

No necessàriament. Els comptadors digitals actuals són compatibles amb instal·lacions solars d’autoconsum. En cas de comptar amb un comptador analògic antic, t’assessorarem per a gestionar el seu canvi amb la teva companyia elèctrica.

Les bateries són dispositius que emmagatzemen energia generada pels panells. En el cas de les empreses, cal valorar la rendibilitat d’aquesta inversió, la qual dependrà del nivell de consum d’energia i del tipus d’activitat econòmica que realitza l’empresa.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!