AEROTÈRMIA

Calor eficient, clima ideal

A Envolta Energia, coneixem a la perfecció el valor de l’eficiència en les instal·lacions de la teva empresa. Avui, l’Aerotèrmia és la solució més eficient per aigua calenta sanitària, refrigerar o escalfar els espais de la teva fàbrica, les teves oficines i el millor de tot és que és un valor afegit clau en el teu pla de sostenibilitat.

Beneficis de la aerotèrmia

Utilitza l’energia de l’aire per a la climatització (calor i fred) i l’aigua calenta, eliminant el gas o gasoil a la teva empresa. Impulsa el consum d’energies renovables i uneix-te a cuidar així el nostre planeta, guanyant independència energètica.

Estalvi energètic

Aprofita la calor de l'aire exterior per generar energia, aconsegueix una millor eficiència energètica i redueix el consum elèctric de fonts convencionals.

Versatilitat

S'adapta a les necessitats de la teva empresa en qualsevol època de l'any: calefacció a l'hivern, refrigeració a l'estiu i aigua calenta sanitària.

Sostenibilitat

Anima't a implementar la tecnologia renovable que extreu l'energia tèrmica de l'aire ambient de l'exterior, aprofitant-la com a energia útil de climatització i ACS (aigua calenta sanitària).

Manteniment baix

Opció segura, eficient i rendible, ja que opera de manera silenciosa, sense combustió i amb baixos requisits de manteniment, a més de tenir una llarga vida útil.

M’interessa invertir en aerotèrmia?

Maximitzem l’eficiència i l’estalvi energètic en el teu projecte personalitzat, incloent totes les subvencions disponibles. Aprofita al màxim el seu rendiment combinant-lo amb una instal·lació fotovoltaica.

Instal·lació d'aerotèrmia

Envolta Energia s’encarrega de tot el procés perquè aprofiteu un major estalvi gràcies a l’aerotèrmia. Aquests són els passos que seguirà el teu projecte:

Com subvenciono el projecte?

Hi ha molts tipus de subvencions i pot ser confús. A Envolta coneixem totes les subvencions disponibles, sabem quina et correspon segons la teva empresa i a més, et facilitem la gestió.

Finançament per a l'Aerotèrmia

Projectes clau en mà

Coneixem els millors plans de finançament, llegim la lletra petita per tu i et valorem el millor pla de finançament pels anys que necessitis. ¿Esteu buscant una forma accessible de finançar la vostra instal·lació d'aerotèrmia?

Treballem amb Bankinter i BBVA per oferir un pla a mida amb els mínims interessos.

Preguntes freqüents.

L’aerotèrmia funciona mitjançant bombes de calor aerotèrmiques. Són dispositius que s’encarreguen d’extreure l’energia de l’aire per generar calor o fred. A través de principis de la termodinàmica, l’aerotèrmia s’encarrega de transportar la calor de l’aire d’un ambient a un altre.

L’aerotèrmia és considerada com una font d’energia renovable amb un rendiment superior al 100% (entre el 300% i el 400%). Per arribar a aquesta conclusió, simplement hem de dividir l’energia útil que obtenim (calories o frigories, en funció de si busquem calor o fred) entre l’energia total que utilitzem per al seu funcionament.

Normalment, els equips d’aerotèrmia venen premuntats de fàbrica. Consten de dues unitats, una exterior i una altra interior, a la qual van connectats els dispositius interiors d’emissió. Els equips d’aerotèrmia es poden complementar amb altres instal·lacions existents o complementàries. Per a la calefacció, podem utilitzar difusors d’energia mitjançant radiadors de baixa temperatura, termodifusors o sòls radiants. Per a l’aire condicionat, podem utilitzar termodifusors, parets o sostres refrescants. Per a l’aigua calenta sanitària, podem utilitzar dipòsits d’emmagatzematge. Per a la climatització, podem fer servir termodifusors, parets o sostres refrescants.
I per a l’aigua calenta sanitària, dipòsits d’emmagatzematge.

La seva instal·lació és molt senzilla. Després de situar els elements, només cal connectar la bomba de calor aerotèrmica a la xarxa elèctrica per al seu funcionament. Per tant, tots els costos d’instal·lació i manteniment desapareixen. La bomba de calor aerotèrmica consta de dues unitats, una interior i una altra exterior.

Quina opció és millor? L’aerotèrmia serà el sistema mitjançant el qual rebrem fred/calor utilitzant l’aire de l’exterior com a principal font d’energia. De fet, no són excloents. El que diferencia els sistemes tradicionals de climatització amb l’aerotèrmia és el consum. L’aire condicionat amb aerotèrmia és un sistema que fa servir l’energia de l’aire ambient per produir fred.

Una bomba de calor extreu l’energia de la natura: de l’aire (aerotèrmia), de l’aigua (hidrotermia) o del sòl (geotèrmia). L’aerotèrmia és un tipus de bomba de calor, on la captació de l’energia renovable es realitza mitjançant un intercanviador i un ventilador d’ambient exterior.

Si. L’aerotèrmia aprofita l’electricitat (energia gratuïta) generada pel sistema fotovoltaic i acumula aquesta energia en forma d’energia tèrmica en el dipòsit d’ACS, escalfant l’aigua fins a la major temperatura possible. La comunicació entre la bomba de calor i el sistema fotovoltaic es realitza mitjançant un senyal des de l’inversor a través d’un contacte lliure de tensió.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!