PUNTS DE CÀRREGA PER A VEHICLES

Per a arribar més lluny

Energia neta al teu abast! Punts de càrrega per a vehicles elèctrics a la teva llar, amb la tecnologia més avançada adaptada al teu estil de vida.

Beneficis dels punts de càrrega per a vehicles

El teu punt de càrrega et permetrà estalviar en combustible i ser protagonista en la lluita contra el canvi climàtic. No depenguis més de carregadors aliens, guanya autonomia i comoditat.

Estalvi

En temps, per evitar el trasllat cap a un punt de càrrega públic i en diners, per estalviar en combustibles i possibles costos per usar carregadors aliens.

Comoditat

Planifica els teus viatges i consums sense dependre de carregadors externs. Aprofita més el teu temps i gana en conveniència.

Medi ambient

Converteix-te en un referent ecològic. Redueix el teu consum de combustibles fòssils i emissions de carboni.

Afegeix valor a la teva llar

Eleva el valor de la teva propietat i prepara-la per al futur. Aprofita beneficis fiscals i subvencions.

Tens un cotxe elèctric? 

Carrega-ho en la teva llar. Aprofita els beneficis d’aquesta tecnologia amb nosaltres. El nostre enfocament personalitzat i el nostre compromís amb la qualitat ens distingeixen dels altres.

Instal·lació de Punts de Càrrega per a Vehicles

Envolta Energia realitza tot el procés sense intermediaris, des de l’enginyeria fins a l’execució clau en mà, i el nostre compromís segueix més enllà de la instal·lació.

Com subvenciono el projecte?

Existeixen subvencions per a recuperar fins al 70% de la teva inversió. Coneixem al detall el Pla Moves III i t’ajudem a aprofitar aquesta oportunitat.

Casos d'èxit

Descobreix els nostres casos d’èxit en punts de càrrega per a llars. Uneix-te als nostres clients satisfets i aprofita els avantatges d’aquesta tecnologia.

Finançament de Carregador Elèctric

Projectes clau en mà

Si estàs buscant una forma accessible i sostenible de finançar la teva instal·lació de carregadors elèctrics, podem assessorar-te amb els millors plans amb bancs com Bankinter o BBVA amb els mínims interessos.

Preguntes freqüents

Entre 5 i 8 hores és el que triga un cotxe elèctric a carregar-se per complet de mitjana. Això depèn de diferents factors, uns relacionats amb el tipus de vehicle i altres amb el carregador o punt de recàrrega.

És necessari instal·lar un punt de recàrrega d’acord amb el vehicle perquè no tots tenen el mateix connector. Les motos es carreguen mitjançant un connector convencional, com per ús domèstic, mentre que el cotxe elèctric i furgonetes necessiten connectors tipus 1, J1772 (Yazaki), o tipus 2, IEC 62196-2 (Mennekes). A Europa, s’està intentant estandarditzar l’ús dels connectors tipus 2.

Els terminals de recàrrega de les bateries, principalment necessiten de la revisió periòdica del programari de la instal·lació per a assegurar-nos que funcioni perfectament. A part d’això, s’han de mantenir netes i ajustades. Les connexions brutes o fluixes no condueixen l’electricitat i poden produir dificultats en encendre el motor i que les bateries no estiguin completament carregades.

Si. Una instal·lació fotovoltaica és ideal per al vehicle elèctric, i el seu cost s’amortitza gràcies a l’electricitat produïda i autoconsumida.

Si. Una plataforma que està connectada amb els punts de recàrrega i permeti identificar i autoritzar l’usuari, disposar d’informació de consums, temps de càrrega i costos, facilitar una aplicació a l’usuari, comptar amb un servei de suport 24 hores, etc…

La legislació que regula el vehicle elèctric i la recàrrega d’aquests és encara molt variada i va creixent conforme evoluciona. Aquí t’informem sobre les més actuals:

– Reial decret 1053/2014, de 12 de desembre, pel qual s’aprova una nova Instrucció Tècnica Complementària (ITC) BT 52 «Instal·lacions amb fins especials. Infraestructura per a la recàrrega de vehicles elèctrics», del Reglament electrotècnic per a baixa tensió, aprovat pel Reial decret 842/2002, de 2 d’agost, i es modifiquen altres instruccions tècniques complementàries del mateix.

– Reial decret 647/2011, Gestor de càrrega: Regula la figura del gestor de càrrega dins de la Llei 54/97 del sector Elèctric com a consumidor capacitat per a vendre electricitat per a la recàrrega de vehicles.

– Reial decret 216/2014. Tarifa PVPC. Regulació de la tarifa regulada *PVPC, on es troba la de Cotxe Elèctric.

– Modificació de la Llei de Propietat Horitzontal. Llei 19/2009. Modificació de la Llei de propietat Horitzontal, per a evitar la necessitat d’una votació a l’hora d’instal·lar un punt de recàrrega en un garatge comunitari per part d’un veí. Ara únicament es requereix la comunicació per part de l’interessat a la seva comunitat.

El control dinàmic de recàrrega és un sensor intel·ligent que es troba en la nova generació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i que permet autoregular la càrrega sense sobrepassar mai la potència que té la instal·lació contractada. D’aquesta manera, tindràs controlada en tot moment la intensitat de la càrrega.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!