PUNTS DE CÀRREGA PER A COTXES ELÈCTRICS

Prepara't per al futur de la mobilitat

La mobilitat elèctrica és el pròxim pas cap a la transició sostenible de la teva empresa. T’assessorem per a oferir-te la millor solució, tant si és per a la teva flota de vehicles o com a servei de punt de càrrega en el pàrquing del teu negoci.

Beneficis de la mobilitat elèctrica

Les empreses referents del mercat estan fent el salt a la mobilitat elèctrica. Aprofita ara els incentius disponibles i fes que la teva empresa sigui líder del mercat fent ús d’energies netes.

Sostenibilitat

Disminueix les teves emissions de carboni (CO i CO₂) i millora la teva petjada ecològica en reemplaçar combustibles fòssils.

Rendibilitat

Estalvia en costos de combustible i blinda el teu negoci enfront dels augments de preu. Converteix la mobilitat en un recurs de valor afegit en la teva companyia.

Reputació de marca

Posiciona la teva marca sostenible al davant dels teus clients i col·laboradors, atreu potencials clients al pàrquing del teu negoci.

Incentius i ajuts

Coneixem totes les ajudes i inventius fiscals per a empreses que potencien o han fet el salt a la mobilitat elèctrica.

Em convé invertir en punts de càrrega?

Valorem cada projecte per a la màxima eficiència energètica i estalvi econòmic, incloent-hi totes les subvencions existents. Coneixem totes les marques i tipus de carregadors, per a trobar el més indicat per a la teva empresa.

Instal·lació de punt de càrrega

Envolta Energia s’encarrega de tot el procés, sense intermediaris, des de l’enginyeria fins a l’execució clau en mà. El nostre compromís segueix més enllà de la instal·lació.

Com subvenciono el projecte?

Existeixen subvencions per a recuperar fins al 60% de la teva inversió. Coneixem al detall el Pla Moves III i t’ajudem a aprofitar aquesta oportunitat per a maximitzar la rendibilitat del teu projecte.

Casos d'èxit

Descobreix els nostres casos dèxit en punts de càrrega per a empreses. Uneix-te als nostres clients satisfets i potencia el teu negoci amb aquesta tecnologia.

Finançament de punt de càrrega

Projectes clau en mà

Si estàs buscant una forma accessible i sostenible de finançar el teu projecte de carregadors elèctrics, podem assessorar-te per a trobar el millor pla de finançament amb mínims interessos.

Preguntes freqüents

En Envolta Energia, realitzem la instal·lació en qualsevol empresa sigui pública o privada, adaptant-la a les teves necessitats particulars.

És necessari instal·lar un punt de recàrrega d’acord amb el vehicle perquè no tots tenen el mateix connector. Les motos es carreguen mitjançant un connector convencional, com el d’ús domèstic, mentre que el cotxe elèctric i furgonetes necessiten connectors tipus 1, J1772 (Yazaki), o tipus 2, IEC 62196-2 (Mennekes). A Europa, s’està intentant estandarditzar l’ús dels connectors tipus 2.

Els terminals de recàrrega de les bateries, principalment necessiten de la revisió periòdica de la instal·lació per a assegurar-nos que funcioni perfectament. A part d’això, s’han de mantenir netes i ajustades. Les connexions brutes o fluixes no condueixen l’electricitat i poden produir dificultats en encendre el motor i que les bateries no estiguin completament carregades.

Sí. Una instal·lació fotovoltaica és ideal per al vehicle elèctric, i el seu cost s’amortitza gràcies a l’electricitat produïda i autoconsumida.

Sí. Existeixen plataformes que es connecten amb els punts de recàrrega i permeten identificar i autoritzar l’usuari, disposar d’informació de consums, temps de càrrega i costos, facilitar una aplicació a l’usuari, comptar amb un servei de suport 24 hores, etc.

En el 2015 va entrar en vigor el reial decret 1053/2014 en el qual s’inclou que en aparcaments de nova construcció, públics i empresa, sigui obligatori una instal·lació de recàrrega per a vehicle elèctric per cada 40 places d’aparcament.

La legislació que regula el vehicle elèctric i la recàrrega d’aquests és encara molt variada i va creixent a mesura que evoluciona. Aquí t’informem sobre les més actuals:

– Reial decret 1053/2014, de 12 de desembre, pel qual s’aprova una nova Instrucció Tècnica Complementària (ITC) BT 52 «Instal·lacions amb finalitats especials. Infraestructura per a la recàrrega de vehicles elèctrics», del Reglament electrotècnic per a baixa tensió, aprovat per Reial decret 842/2002, de 2 d’agost, i es modifiquen altres instruccions tècniques

– Reial decret 647/2011, Gestor de càrrega: Regula la figura del gestor de càrrega dins de la Llei 54/97 del sector Elèctric com a consumidor capacitat per a vendre electricitat per a la recàrrega de vehicles complementàries d’aquest.

– Reial decret 216/2014. Tarifa PVPC. Regulació de la tarifa regulada *PVPC, on es troba la de Cotxe Elèctric.

– Modificació de la Llei de Propietat Horitzontal. Llei 19/2009. Modificació de la Llei de propietat Horitzontal, per a evitar la necessitat d’una votació a l’hora d’instal·lar un punt de recàrrega en un garatge comunitari per part d’un veí. Ara únicament es requereix la comunicació per part de l’interessat a la seva comunitat.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!