Autoconsum solar residencial

Uneix-te a la revolució solar

Aconsegueix la teva independència energètica i converteix el teu sostre en una font inesgotable d’energia sostenible.

Sumem estalvi al teu compromís.

Beneficis de l'autoconsum solar

Per què hauries de canviar ara a l’energia solar? El sol és una font d’energia neta, gratis i inesgotable. Incideix cada dia en les nostres vides. Capturar-la i aprofitar-la és un acte de responsabilitat i compromís amb un futur molt millor, potència l’autoconsum solar residencial.

Estalvi

Els preus de les instal·lacions sumats a les ajudes públiques actuals garanteixen el màxim estalvi en el cost de la instal·lació i un retorn molt ràpid de la inversió.

Futur

Reduir les emissions de CO2 té un valor molt major que l'estalvi. És garantir un futur molt millor per a les noves generacions i ser un referent per a la societat.

Independència energètica

L'autoconsum d'energia solar permet reduir la dependència de les grans empreses subministradores i de les variacions del preu de l'electricitat.

Empoderament

Produir la seva pròpia energia significa poder controlar-la, administrar-la, i si es valora, emmagatzemar-la amb bateries. I això és sinònim de llibertat i empoderament.

Vols estalviar en la teva factura elèctrica i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic?

Et personalitzem una instal·lació d’última generació per l’estalvi més gran i t’ajudem a aconseguir les màximes ajudes disponibles en la teva zona.

Inverteix en autoconsum solar residencial!

Redueix la teva factura amb energia solar!

Envolta Energia s’encarrega de tot el procés perquè gaudeixis d’un major estalvi gràcies a les plaques solars.

Aquests són els passos que seguirà el teu projecte:

Com subvenciono el projecte?

Hi ha molts tipus de subvencions i pot arribar a ser confús. A Envolta coneixem cadascuna, sabem quina et correspon segons la teva situació i tipus de llar i a més, et facilitem la gestió.

Casos d'èxit

Estalvia a la teva factura i protegeix el medi ambient amb les nostres instal·lacions fotovoltaiques! Uneix-te a la nostra llista de clients satisfets i potencia la teva llar amb energia solar sostenible

Finançament d'autoconsum

Projectes clau en mà, sense intermediaris.

Coneixem els millors plans de finançament, ens llegim la lletra petita per tu i et valorem el millor pla de finançament als anys que necessitis. Els nostres aliats d'estrella són els bancs BBVA i Bankinter que ens permeten oferir un pla a mesura.

Preguntes freqüents

Normalment, el cost brut oscil·la entre 4.000 € i 9.000 €, però pot arribar a superar els 20.000 €, depenent del nivell d’autosuficiència desitjat. D’aquest import cal descomptar-li les ajudes i l’estalvi, que poden arribar a superar més del 60% del cost. Els nostres enginyers poden fer una visita per a oferir-te un pressupost precís.

Podem instal·lar des de 4 panells solars fins més de 30, depenent de l’espai disponible i el teu consum energètic. Quants metres quadrats de teulada tens? Quant pagues de factura mensualment? També considerem si busques un rendibilitat d’inversió ràpid o un major benefici a llarg termini.

El retorn econòmic és molt alt, ja que acostuma a amortitzar-se en menys de 5 anys. Adaptarem la teva instal·lació per a reduir al màxim el temps d’amortització, tenint en compte el consum energètic de la teva empresa i les teves tarifes elèctriques actuals.

Els panells solars continuen generant electricitat fins i tot en dies ennuvolats, encara que en menor quantitat. A més, pots aprofitar l’excés d’energia produïda en dies assolellats i enviar-lo a la xarxa elèctrica, la qual cosa et permetrà obtenir crèdits energètics per a utilitzar en moments de menor generació.

Els panells solars solen tenir una vida útil de més 25 anys, i els nostres fabricants ofereixen garanties de rendiment a llarg termini. Treballem amb panells solars i sistemes de màxima qualitat que compten amb garanties de fins a 25 anys.

Les bateries són dispositius que emmagatzemen energia generada pels panells. En el cas de les llars, serà una solució cada vegada més freqüent, ja que els preus de la llum tendiran a ser més baixos de dia i més alts de nit. En el cas de les llars, aquesta inversió s’amortitza ràpidament, combinat al fet que cada vegada trobem en el mercat bateries més assequibles. Igualment, sempre fem valoracions personalitzades per a cada cas.

L’autoconsum ja és econòmicament viable per si sol, però sempre és agradable rebre un suport addicional… Molts municipis subvencionen l’energia fotovoltaica a través de les seves ordenances fiscals, fins i tot l’autoconsum compartit. Pots obtenir descomptes en l’IBI o en impostos d’obres, que en alguns llocs poden representar gairebé la meitat del cost de la instal·lació. T’ajudarem amb els formularis necessaris.

Els excedents d’energia generats poden ser injectats a la xarxa elèctrica i compensats mitjançant la modalitat de compensació d’excedents. Això et permet rebre crèdits energètics que es descomptaran de la teva factura quan consumeixes energia de la xarxa en moments de baixa generació solar, com durant la nit.

Envolta Energia ofereix un servei de manteniment i atenció al client per a qualsevol imprevist o avaria en el teu sistema solar. El nostre equip d’enginyers està disponible per a brindar-te suport i resoldre qualsevol problema que pugui sorgir, assegurant un funcionament òptim de la teva instal·lació solar.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!