AUTOCONSUM PER A COMUNITATS DE VEÏNS

Energia solar compartida

Les comunitats energètiques per a edificis i urbanitzacions aporten estalvi i valor econòmic i social a la teva comunitat de veïns. Descobreix l’àmplia varietat de solucions d’autoconsum a mesura.

Multiplica el valor de la teva comunitat amb una estratègia col·lectiva.

Beneficis de l'autoconsum per a comunitats de veïns

Uneix-te a l’autoconsum en la teva comunitat i comença a estalviar en la teva factura de llum avui mateix. Descobreix totes les solucions disponibles, des d’utilitzar l’energia generada per a zones comunes, per a tots els habitatges o per a un grup de veïns.

Estalvi en electricitat

Reducció significativa dels costos d'electricitat de comunitat i particulars, la qual cosa es tradueix en un estalvi econòmic a llarg termini.

Flexibilitat energètica

Més flexibilitat en la gestió d'energia, ja que podreu decidir quan i com fer servir-la, la qual cosa us permetrà adaptar-vos millor a les vostres necessitats energètiques de cada moment.

Col·laboració

Fomenta el sentit de comunitat en contribuir a la reducció d'emissions de carboni i a cura del medi ambient, promovent un estil de vida més sostenible i conscient.

Escalabilitat

T'aportarà un augment del valor de la propietat. Revaloritza la teva propietat fins a un 4% i atreu compradors o llogaters potencials a futur

Vols fer el pas cap a una comunitat energètica?

Descobreix com l’autoconsum compartit pot beneficiar la teva comunitat i aportar estalvi econòmic mentre contribueixes a un futur més sostenible.

Apunta't a l'autoconsum compartit

Envolta Energia s’encarrega de tot el procés, per a personalitzar el vostre projecte, aclarir dubtes i executar el projecte clau en mà sense intermediaris.

Existeixen subvencions per a comunitats?

A Envolta coneixem les subvencions existents, les bonificacions d’IBI municipals, deduccions d’IRPF i fons disponibles i et facilitem la seva gestió.

Casos d'èxit

Transformem l’energia solar en resultats tangibles: reducció de costos, sostenibilitat i imatge corporativa més sòlida. Uneix-te als nostres clients satisfets i potencia el teu negoci amb energia solar.

A Envolta coneixem la subvencions existents, d'IBI municipals, deduccions d'IRPF i fons disponibles i et facilitem la gestió.

Projectes clau en mà, sense intermediaris

Coneixem els millors plans de finançament, ens llegim la lletra petita per tu i et valorem el millor pla de finançament als anys que necessitis. Els nostres partners estrella són els bancs BBVA i Bankinter que ens permeten oferir un pla a mesura.

Preguntes freqüents

Una comunitat de veïns pot participar en l’autoconsum compartit instal·lant panells solars en un espai comunitari i compartint l’energia generada entre els veïns.

Per a instal·lar un sistema d’autoconsum compartit en una comunitat de veïns, s’han de complir uns certs requisits tècnics, com la capacitat de la instal·lació, la connexió a la xarxa elèctrica i la instal·lació d’un comptador de generació.

L’energia generada en un sistema d’autoconsum compartit es distribueix entre els veïns d’acord amb un acord previ, que pot ser per igual o en funció del consum de cadascun.

L’energia consumida pels veïns en un sistema d’autoconsum compartit es factura d’acord amb un acord previ, que pot ser per igual o en funció del consum de cadascun.

Una comunitat de veïns pot obtenir beneficis econòmics en participar en l’autoconsum compartit, com la reducció de la factura elèctrica i la possibilitat de vendre l’excedent d’energia generada.

El manteniment i la reparació d’un sistema d’autoconsum compartit en una comunitat de veïns es gestiona d’acord amb un acord previ, que pot ser responsabilitat de la comunitat o d’una empresa especialitzada.

Els conflictes entre veïns en relació a l’autoconsum compartit poden resoldre’s mitjançant l’elaboració d’un acord d’autoconsum compartit que estableixi les condicions d’ús i repartiment de l’energia generada.

En instal·lar un sistema d’autoconsum compartit en una comunitat de veïns, és important prendre mesures de seguretat com la instal·lació de dispositius de protecció contra sobre-tensions i la realització d’inspeccions periòdiques per a garantir el correcte funcionament del sistema.

L’autoconsum compartit en una comunitat de veïns té un impacte ambiental molt positiu en fomentar l’ús d’energies renovables i reduir la dependència de combustibles fòssils. A més, pot contribuir a la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i millorar la qualitat de l’aire.

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!