Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Comencem l’any amb molts reptes i noves oportunitats. Però abans de començar ens plau compartir amb vosaltres un petit resum de l’extraordinari any 2023 que hem deixat enrere. Ha estat un any de creixement, de transformació i aprenentatge, marcat per avenços significatius en la nostra missió de descarbonitzar l’energia.

Ara mirem cap el 2024 amb il·lusió, compromís i molta feina per fer.  

Envolta Energia, liderant la transformació amb projectes de sostenibilitat

Durant l’últim any, el nostre equip d’Envolta Energia ha dut a terme més de 50 projectes que han contribuït a la reducció substancial d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. Hem crescut l’equip i ens hem dedicat a contribuir al canvi que volem veure en el món. 

El 2023 estat testimoni d’un esforç col·lectiu per part del nostre increïble equip d’enginyers i enginyeres dedicats a una gran varietat de projectes, com treballs d’enginyeria i consultoria en el sector de les renovables, instal·lacions fotovoltaiques, punts de càrrega per a cotxes elèctrics, estudis de divulgació i desenvolupament de plantes de biogàs i biometà, així com la promoció de comunitats energètiques i altres iniciatives.

Ens complau compartir alguns dels nostres èxits més destacats en la missió de promoure un món més sostenible:

Projectes amb impacte

Hem dut a terme 31 instal·lacions d’energia solar fotovoltaica, entre residencials i empreses. Sent el més gran amb més de 70 kWp de potencia instal·lada. Cada projecte és una petita peça en el puzle d’un món més verd i net.

FV / kWp instal·lats

Amb orgull, anunciem que hem instal·lat 558,05 kWp de capacitat solar fotovoltaica al llarg del 2023, contribuint a l’ús d’energies renovables i a la reducció de la petjada de carboni. Les plantes estan desplegades per tot el territori català i espanyol.

Energia produïda / emissions estalviades:

Gràcies a l’efecte fotovoltaic a les cel·les solars, estimem que aquestes plantes generaran 792.402,60 kWh durant el 2024. Hem generat una quantitat considerable d’energia neta i sostenible, alimentant comunitats i empreses amb una font responsable. Això ens permetrà d’evitar emetre 216,33 tones de CO2 a l’atmosfera, equivalent a més de 23 voltes a la terra en avió.

Col·laborem activament en la lluita contra el canvi climàtic i preservant la salut del nostre planeta, contribuint a la preservació dels recursos naturals i la disminució de la petjada de carboni associada al consum energètic.

Envolta Energia, líder en la promoció de la sostenibilitat i la descarbonització, es complau en desitjar a tots els seus clients, col·laboradors i amics unes bones festes i un pròsper any nou.

Junts, com a comunitat dedicada, podem aconseguir canvis significatius. El 2024 és una pàgina en blanc, i estem emocionats de continuar treballant amb tots vosaltres per construir un món millor per a les generacions futures.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »
Sostenibilitat

Rehabilitació energètica: una oportunitat d’inversió rendible i sostenible

Descobreix com transformar la teva llar amb les últimes ajudes de la Unió Europea i Catalunya per a la rehabilitació sostenible. Aprofita les oportunitats d’incentius per instal·lar punts de càrrega, desenvolupar comunitats energètiques i millorar l’eficiència dels habitatges. Amb un enfocament en l’eficiència energètica i les energies renovables, la rehabilitació no només millora la vida quotidiana, sinó que també és una inversió rendible.

Llegir més »