Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Comencem l’any amb molts reptes i noves oportunitats. Però abans de començar ens plau compartir amb vosaltres un petit resum de l’extraordinari any 2023 que hem deixat enrere. Ha estat un any de creixement, de transformació i aprenentatge, marcat per avenços significatius en la nostra missió de descarbonitzar l’energia.

Ara mirem cap el 2024 amb il·lusió, compromís i molta feina per fer.  

Envolta Energia, liderant la transformació amb projectes de sostenibilitat

Durant l’últim any, el nostre equip d’Envolta Energia ha dut a terme més de 50 projectes que han contribuït a la reducció substancial d’emissions de gasos d’efecte hivernacle. Hem crescut l’equip i ens hem dedicat a contribuir al canvi que volem veure en el món. 

El 2023 estat testimoni d’un esforç col·lectiu per part del nostre increïble equip d’enginyers i enginyeres dedicats a una gran varietat de projectes, com treballs d’enginyeria i consultoria en el sector de les renovables, instal·lacions fotovoltaiques, punts de càrrega per a cotxes elèctrics, estudis de divulgació i desenvolupament de plantes de biogàs i biometà, així com la promoció de comunitats energètiques i altres iniciatives.

Ens complau compartir alguns dels nostres èxits més destacats en la missió de promoure un món més sostenible:

Projectes amb impacte

Hem dut a terme 31 instal·lacions d’energia solar fotovoltaica, entre residencials i empreses. Sent el més gran amb més de 70 kWp de potencia instal·lada. Cada projecte és una petita peça en el puzle d’un món més verd i net.

FV / kWp instal·lats

Amb orgull, anunciem que hem instal·lat 558,05 kWp de capacitat solar fotovoltaica al llarg del 2023, contribuint a l’ús d’energies renovables i a la reducció de la petjada de carboni. Les plantes estan desplegades per tot el territori català i espanyol.

Energia produïda / emissions estalviades:

Gràcies a l’efecte fotovoltaic a les cel·les solars, estimem que aquestes plantes generaran 792.402,60 kWh durant el 2024. Hem generat una quantitat considerable d’energia neta i sostenible, alimentant comunitats i empreses amb una font responsable. Això ens permetrà d’evitar emetre 216,33 tones de CO2 a l’atmosfera, equivalent a més de 23 voltes a la terra en avió.

Col·laborem activament en la lluita contra el canvi climàtic i preservant la salut del nostre planeta, contribuint a la preservació dels recursos naturals i la disminució de la petjada de carboni associada al consum energètic.

Envolta Energia, líder en la promoció de la sostenibilitat i la descarbonització, es complau en desitjar a tots els seus clients, col·laboradors i amics unes bones festes i un pròsper any nou.

Junts, com a comunitat dedicada, podem aconseguir canvis significatius. El 2024 és una pàgina en blanc, i estem emocionats de continuar treballant amb tots vosaltres per construir un món millor per a les generacions futures.

Articles relacionats

aerotermia subvencions
Energia Solar

Aerotèrmia amb fotovoltaica: una combinació perfecte, sostenible i eficient

La transició cap a una economia sostenible i lliure fa que cada cop ens adaptem més a tenir solucions energètiques eficients i siguem més independents respecte a les energies fòssils convencionals. Segons dades de l’Unió Europea, la generació de calor suposa el 64% de les
necessitats energètiques al sector residencial. És a dir que bona part de les emissions generades es deuen a la forma en que s’escalfen els habitatges.

Llegir més »
biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »