Transformant l’energia: Reflexions des de la primera Nit de la Bioenergia

Gràcies al Clúster Bioenergia Catalunya per a organitzar aquest acte de Bioenergia, el motor de la transformació ecològica. Des de Envolta Energia volem felicitar els ponents:

    • Alba Cabanyes, de SustainThinking, qui va aprofundir sobre les conseqüències actuals de la crisi climàtica, la nostra obligació com a societat d’afrontar-la, i la necessitat urgent de transició energètica de tots els sectors, ressaltant les oportunitats emergents cap a una economia circular.
    • Christoph Pfemeter, per a compartir una visió sobre el futur de la bioenergia a Europa i el paper clau que l’ús de bioenergia té per a la seguretat energètica del continent, proporcionant una font fiable i sostenible d’energia.
    • Xavier Marcet de Lead to Change per a inspirar sobre lideratge i innovació als empresaris. «Sense risc no hi ha innovació», i en el context de la sostenibilitat, és crucial actuar en el present i posar el futur a l’agenda, fins i tot quan estem ocupats.

La bioenergia té un paper fonamental en la transició energètica d’Europa, en la seguretat energètica i en la reducció d’emissions de carboni. Des de Envolta Energia, agraïm al Clúster Bioenergia Catalunya haver-nos convidat en aquest acte de lideratge empresarial i innovació per a afrontar els reptes actuals i crear un futur sostenible, i a la molt honorable Consellera d’acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà Roura, per a assumir aquest responsabilitat amb la bioenergia.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »