Transformant l’energia: Reflexions des de la primera Nit de la Bioenergia

Gràcies al Clúster Bioenergia Catalunya per a organitzar aquest acte de Bioenergia, el motor de la transformació ecològica. Des de Envolta Energia volem felicitar els ponents:

    • Alba Cabanyes, de SustainThinking, qui va aprofundir sobre les conseqüències actuals de la crisi climàtica, la nostra obligació com a societat d’afrontar-la, i la necessitat urgent de transició energètica de tots els sectors, ressaltant les oportunitats emergents cap a una economia circular.
    • Christoph Pfemeter, per a compartir una visió sobre el futur de la bioenergia a Europa i el paper clau que l’ús de bioenergia té per a la seguretat energètica del continent, proporcionant una font fiable i sostenible d’energia.
    • Xavier Marcet de Lead to Change per a inspirar sobre lideratge i innovació als empresaris. «Sense risc no hi ha innovació», i en el context de la sostenibilitat, és crucial actuar en el present i posar el futur a l’agenda, fins i tot quan estem ocupats.

La bioenergia té un paper fonamental en la transició energètica d’Europa, en la seguretat energètica i en la reducció d’emissions de carboni. Des de Envolta Energia, agraïm al Clúster Bioenergia Catalunya haver-nos convidat en aquest acte de lideratge empresarial i innovació per a afrontar els reptes actuals i crear un futur sostenible, i a la molt honorable Consellera d’acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà Roura, per a assumir aquest responsabilitat amb la bioenergia.

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »