La inversió en energia solar superarà per primera vegada la inversió en producció de petroli

☀ HAvui celebrem que el International Energy Agency (IEA) ha publicat que el 2023 la inversió en energia solar superarà per primera vegada la inversió en producció de petroli. Es preveu que la inversió global en energies netes (és a dir, de baixes emissions de CO₂) superarà els 1,59 bilions d’euros enguany.

Aquest canvi reflecteix la tendència cap a fonts d’energia més sostenibles i té implicacions positives en l’àmbit econòmic i social. La reducció de costos i la consciència sobre el canvi climàtic impulsen el creixement de l’energia solar. L’energia solar és un component clau en el pilar estratègic de sostenibilitat de les empreses d’avui i del futur. Des de Envolta Energia acompanyem a empreses en aquesta trajectòria cap a la descarbonització, oferint des de la consultoria a projectes clau en mà.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »