La inversió en energia solar superarà per primera vegada la inversió en producció de petroli

☀ HAvui celebrem que el International Energy Agency (IEA) ha publicat que el 2023 la inversió en energia solar superarà per primera vegada la inversió en producció de petroli. Es preveu que la inversió global en energies netes (és a dir, de baixes emissions de CO₂) superarà els 1,59 bilions d’euros enguany.

Aquest canvi reflecteix la tendència cap a fonts d’energia més sostenibles i té implicacions positives en l’àmbit econòmic i social. La reducció de costos i la consciència sobre el canvi climàtic impulsen el creixement de l’energia solar. L’energia solar és un component clau en el pilar estratègic de sostenibilitat de les empreses d’avui i del futur. Des de Envolta Energia acompanyem a empreses en aquesta trajectòria cap a la descarbonització, oferint des de la consultoria a projectes clau en mà.

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »