Envolta Energia i la Mancomunitat Penedès-Garraf uneixen forces cap a un nou model energètic

Nou Model Energètic Sostenible al Penedès-Garraf: Envolta Energia lidera la transformació cap a una economia descarbonizada i l’ús de bioenergies. La Mancomunitat Penedès-Garraf i el Ajuntament de Vilafranca han unit forces per a desenvolupar un ambiciós pla d’acció en col·laboració amb Envolta Energia, empresa especialitzada en energies renovables.

L’objectiu és avaluar els recursos disponibles a la regió per a fomentar el seu ús i promoure noves fonts d’energia. Aquest projecte busca dissenyar un pla d’acció per a la descarbonització del territori, disminuint la dependència d’energies fòssils i els seus efectes devastadors en la sostenibilitat i el canvi climàtic. 

Un pas cap a la transició energètica sostenible

L’estudi s’enfoca a integrar un nou model que aposti per les bioenergies, com el biometà, electricitat i tèrmica, obtingudes de diverses fonts. La gestió adequada d’aquests recursos reduirà l’impacte ambiental i econòmic, fomentant una economia circular i una producció més local d’energies renovables.

Envolta Energia: líders en innovació sostenible

Envolta Energia, empresa especialitzada en energies renovables, lidera l’estudi per a potenciar una nova estratègia energètica al Penedès-Garraf. Mitjançant el concepte de «illes energètiques», s’optimitzarà l’aprofitament de biomassa líquida i sòlida, desenvolupant productes amb valor agregat, com a biogàs, biometà, biofertilizantes i biocombustibles.

Contribuint a un territori sostenible

El compromís de Envolta Energia amb la sostenibilitat i l’ús d’energies renovables s’alinea amb el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima de l’Ajuntament de Vilafranca. Buscant fons europeus de finançament, aquest projecte impulsa la descarbonització i avança cap a un nou model energètic al Penedès-Garraf.

Descobreix com unir-te a la transició energètica! Contacta amb Envolta Energia per a obtenir més informació i assessorament sobre energies renovables.

Junts construirem un futur més net i sostenible per a la nostra comunitat.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »