Envolta Energia i la Mancomunitat Penedès-Garraf uneixen forces cap a un nou model energètic

Nou Model Energètic Sostenible al Penedès-Garraf: Envolta Energia lidera la transformació cap a una economia descarbonizada i l’ús de bioenergies. La Mancomunitat Penedès-Garraf i el Ajuntament de Vilafranca han unit forces per a desenvolupar un ambiciós pla d’acció en col·laboració amb Envolta Energia, empresa especialitzada en energies renovables.

L’objectiu és avaluar els recursos disponibles a la regió per a fomentar el seu ús i promoure noves fonts d’energia. Aquest projecte busca dissenyar un pla d’acció per a la descarbonització del territori, disminuint la dependència d’energies fòssils i els seus efectes devastadors en la sostenibilitat i el canvi climàtic. 

Un pas cap a la transició energètica sostenible

L’estudi s’enfoca a integrar un nou model que aposti per les bioenergies, com el biometà, electricitat i tèrmica, obtingudes de diverses fonts. La gestió adequada d’aquests recursos reduirà l’impacte ambiental i econòmic, fomentant una economia circular i una producció més local d’energies renovables.

Envolta Energia: líders en innovació sostenible

Envolta Energia, empresa especialitzada en energies renovables, lidera l’estudi per a potenciar una nova estratègia energètica al Penedès-Garraf. Mitjançant el concepte de «illes energètiques», s’optimitzarà l’aprofitament de biomassa líquida i sòlida, desenvolupant productes amb valor agregat, com a biogàs, biometà, biofertilizantes i biocombustibles.

Contribuint a un territori sostenible

El compromís de Envolta Energia amb la sostenibilitat i l’ús d’energies renovables s’alinea amb el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima de l’Ajuntament de Vilafranca. Buscant fons europeus de finançament, aquest projecte impulsa la descarbonització i avança cap a un nou model energètic al Penedès-Garraf.

Descobreix com unir-te a la transició energètica! Contacta amb Envolta Energia per a obtenir més informació i assessorament sobre energies renovables.

Junts construirem un futur més net i sostenible per a la nostra comunitat.

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »