Empreses Compromeses: Complint amb la Llei de Canvi Climàtic

La Comissió per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha aconseguit aprovar la nova llei de canvi climàtic, que va ser tramitada pel Govern. Aquesta proposta té la finalitat de complir amb els compromisos internacionals de l’Acord de París, que pretén neutralitzar les emissions contaminants en 2050.

La nova llei busca la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, fins a un 23%, el consum d’energies renovables, d’un 42%, l’obtenció d’un sistema elèctric que generi el 74% d’energia renovable i disminuir el consum d’energies primàries en el 39,5% per a l’any 2030.

Les empreses hauran d’elaborar i publicar un pla de reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle que contingui un objectiu quantificat de reducció en un horitzó temporal de cinc anys, juntament amb mesures per a la seva consecució. L’empresa podrà compensar de manera voluntària la seva petjada de carboni.  

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »