Empreses Compromeses: Complint amb la Llei de Canvi Climàtic

La Comissió per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha aconseguit aprovar la nova llei de canvi climàtic, que va ser tramitada pel Govern. Aquesta proposta té la finalitat de complir amb els compromisos internacionals de l’Acord de París, que pretén neutralitzar les emissions contaminants en 2050.

La nova llei busca la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, fins a un 23%, el consum d’energies renovables, d’un 42%, l’obtenció d’un sistema elèctric que generi el 74% d’energia renovable i disminuir el consum d’energies primàries en el 39,5% per a l’any 2030.

Les empreses hauran d’elaborar i publicar un pla de reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle que contingui un objectiu quantificat de reducció en un horitzó temporal de cinc anys, juntament amb mesures per a la seva consecució. L’empresa podrà compensar de manera voluntària la seva petjada de carboni.  

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »