Envolta Energia visita instal·lacions de gestió de residus amb el Clúster de Bioenergia de Catalunya

Envolta Energia forma part del Clúster Bioenergia Catalunya, amb el nostre co-director Marius Aguirre com a coordinador de la Comissió del Biogàs. Treballem junts per a impulsar la revaloració de residus orgànics en energia gràcies a la digestió anaeròbia. ♻

Aquesta setmana ens ha tocat fer visita a l’Ecoparc 2, planta de tractament de residus municipals de Montcada i Reixac. Aprofitem per a dialogar amb la Subdirectora General d’Agricultura Ferrete Neus sobre possibles barreres trobades pels promotors i les possibles propostes administratives per a agilitzar i donar un impuls al sector del biogàs a Catalunya. Un molt bon i útil exercici de diàleg entre el sector empresarial i l’administració pública. 💬

Sense biogàs no hi ha transició energètica.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »