Nova instal·lació FV : Borges Blanques

Nova instal·lació fotovoltaica posada en servei en una escola de les Borges Blanques per a proporcionar 46 MWh anuals d’electricitat lliure d’emissions de CO₂ i ajudar a reduir la despesa energètica pels pròxims 30 anys. A Envolta Energia acompanyem als nostres clients en el dimensionament de les instal·lacions i assessorem posteriorment en seleccionar aquella tarifa elèctrica que maximitzi l’aprofitament de l’autoconsum. 

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »