Impulsem sostenibilitat: Projecte DENN de 100 kW

El 2022 va ser un any de creixement per a Envolta gràcies a la confiança dels nostres clients. I si parlem de clients, DENN és un gran exemple.

🌞 Producció anual: 141.029 kWh
⚡ Cobertura de consum: 61%
🌲 Emissions anuals evitades: 37.356 kg de CO2

El 2022 va ser un any de creixement per a Envolta gràcies a la confiança dels nostres clients. I si parlem de clients, DENN és un gran exemple. Projectem la instal·lació fotovoltaica en la nau situada en Polinyà:

Consta de 243 panells solars de 405W, una potència de 99,63 kW permetent aconseguir una producció màxima anual de 141.029 kWh. Proveeix el 61% de l’energia consumida històricament de la xarxa, la qual cosa permet evitar l’emissió de 37.356 kg de CO₂ al medi ambient. Les dades reals de la performance del 2022 ens mostren una producció de 66.488 KWH en 6 mesos de funcionament.

Es tracta d’un projecte clau en mà de Envolta Energia, pel qual s’ha realitzat l’enginyeria, la instal·lació, la posada en marxa i la legalització. Pel disseny de la planta s’han tingut en compte diversos aspectes com: els consums energètics anuals, l’orientació dels panells, la superfície disponible, la climatologia i la irradiació solar segons la ubicació.

El 2023 promet!

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »