Ampliació fotovoltaica per a Sistemes d’Oficina Innova: Potència i estalvi assegurats

És clar que la decisió d’invertir en una instal·lació de panells solars té beneficis molt concrets per a una empresa:

  • Estalvi econòmic generat per l’autoconsum.
  • Protecció davant possibles pujades de preu de l’electricitat.
  • Sostenibilitat ambiental.
  • Diferenciació de marca.

Aquests beneficis seran assolibles si la instal·lació es planifica i executa correctament, adaptant-la a les necessitats puntuals de cada client. 

Per això, ens omple d’orgull tenir la possibilitat de projectar una ampliació de la instal·lació fotovoltaica per al nostre client Sistemes d’Oficina Innova – Centre Cànon Autoritzat i Business Partner HP.

Sumem 10 panells solars de 410 W, aportant una potència de 4,1 KWp a la instal·lació existent. Això permetrà aconseguir una potència total de 18.5 KWp amb una producció anual màxima anual de 24.575 kWh. Aquesta energia generada, cobreix 70% del consum elèctric històric.

Es tracta d’un projecte clau en mà de Envolta Energia, pel qual s’ha realitzat l’enginyeria, la instal·lació, la posada en marxa i la legalització. Pel disseny de la planta s’han tingut en compte diversos aspectes com: els consums energètics anuals, l’orientació dels panells, la superfície disponible, la climatologia i la irradiació solar segons la ubicació.

Articles relacionats

Gasos renovables

Futur empresarial més sostenible : Petjada de carboni i nou reial decret

Empreses adapten-se a legislació ambiental, destacant canvis al Reial Decret 163/2014 sobre petjada de carboni. Les noves normes tenen un enfocament més rigurós en la sostenibilitat i amb més transparència. Les obligacions ampliades, entraran en vigor al gener de 2025 obligan a analitzar i publicar la petjada de CO₂ per empreses amb més de 250 empleats. Envolta Energia ofereix solucions per afrontar aquest canvi, fomentant una transició cap a un futur empresarial més verd i conscient.

Llegir més »
plaques solars barates
Energia Solar

Tancant amb èxit l’any: Envolta impulsa la descarbonització cap al futur

Envolta Energia celebra els èxits del 2023 en la descarbonització de l’energia mitjançant més de 50 projectes sostenibles, incloent instal·lacions fotovoltaiques i plantes de biogàs. Destaquen la instal·lació de 31 plantes solars, contribuint a la transició cap a energies renovables. La companyia expressa el seu compromís continu cap a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, desitjant a tots els stakeholders un pròsper 2024.

Llegir més »
Sostenibilidad y responsabilidad corporativa
Ajudes

Empreses i CSRD: El Camí Cap a un Futur Transparent i Sostenible

Converteix la sostenibilitat en el teu avantatge competitiu amb Envolta Energia. Desenvolupem plans adaptats a la nova CSRD per a empreses compromeses amb un futur verd i just. Destaca en transparència i responsabilitat corporativa. Parlem de la nova directiva europea que amplia la visió i amplifica la importància de la sostenibilitat i el seu equilibri amb el balanç econòmic.

Llegir més »