Ampliació fotovoltaica per a Sistemes d’Oficina Innova: Potència i estalvi assegurats

És clar que la decisió d’invertir en una instal·lació de panells solars té beneficis molt concrets per a una empresa:

  • Estalvi econòmic generat per l’autoconsum.
  • Protecció davant possibles pujades de preu de l’electricitat.
  • Sostenibilitat ambiental.
  • Diferenciació de marca.

Aquests beneficis seran assolibles si la instal·lació es planifica i executa correctament, adaptant-la a les necessitats puntuals de cada client. 

Per això, ens omple d’orgull tenir la possibilitat de projectar una ampliació de la instal·lació fotovoltaica per al nostre client Sistemes d’Oficina Innova – Centre Cànon Autoritzat i Business Partner HP.

Sumem 10 panells solars de 410 W, aportant una potència de 4,1 KWp a la instal·lació existent. Això permetrà aconseguir una potència total de 18.5 KWp amb una producció anual màxima anual de 24.575 kWh. Aquesta energia generada, cobreix 70% del consum elèctric històric.

Es tracta d’un projecte clau en mà de Envolta Energia, pel qual s’ha realitzat l’enginyeria, la instal·lació, la posada en marxa i la legalització. Pel disseny de la planta s’han tingut en compte diversos aspectes com: els consums energètics anuals, l’orientació dels panells, la superfície disponible, la climatologia i la irradiació solar segons la ubicació.

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »