Ajuntament de Vidreres fa un pas cap a la sostenibilitat amb la nostra instal·lació fotovoltaica

Compartim la posada en marxa de la instal·lació projectada per a l’Ajuntament de Vidreres.

Consta de 32 panells solars de 510W, una potència de 16,4 kW permetent aconseguir una producció màxima anual de 20.250 kWh. Aquesta energia es destinarà al sistema de proveïment d’aigües, generant un estalvi del 20% del consum energètic històric. Estimem que el projecte s’amortitzarà en només 2 anys.

Es tracta d’un projecte clau en mà de Envolta Energia, pel qual s’ha realitzat l’enginyeria, la instal·lació, la posada en marxa i la legalització. Pel disseny de la planta s’han tingut en compte diversos aspectes com: els consums energètics anuals, l’orientació dels panells, la superfície disponible, la climatologia i la irradiació solar segons la ubicació.

Articles relacionats

biogas catalunya
Gasos renovables

Envolta publica guia divulgativa per a impulsar el Biogàs a Catalunya

El projecte té l’objectiu principal de apropar el sector a la ciutadania, i accelerar la transició cap a un model energètic centrat en residus orgànics del nostre territori. Després d’una feina exhaustiva de recerca sobre la situació actual del sector aquí i a altres països de Catalunya, s’ha elaborat una guia on es presenten casos d’èxit de plantes al territori, així com models d’èxit de països que han triomfat.

Llegir més »
agenda 2030
Sostenibilitat

Agenda 2030: Reptes i oportunitats per la teva empresa seguint els ODS

L’Agenda 2030 representa una crida a l’acció per a totes les empreses. No esperis que el futur et segueixi. Actua ara i prepara’t per a aquest camí cap a la sostenibilitat. Troba un soci estratègic que et guiarà en aquest viatge, aprofitant les oportunitats i superant els desafiaments. Construïm junts un futur sostenible i exitós per a la teva empresa i per al planeta.

Llegir més »