AJUDES A LES CERTIFICACIONS

ISO 14001

La ISO 14001 és una norma internacional que ajuda a les empreses a gestionar el seu impacte ambiental. Estableix els requisits per a un sistema de gestió ambiental (SGA), que és un sistema que ajuda a les empreses a identificar, controlar i redur els seus impactes ambientals.

Parla amb un especialista!

Obteniu la certificació ISO 14001 i demostreu el vostre compromís amb el medi ambient.

La norma ISO 14001 és l’estàndard internacional més reconegut per a la gestió ambiental. Obtenir la certificació en aquesta norma demostra el vostre compromís amb el medi ambient i pot proporcionar-vos múltiples beneficis.
certificats b corp

Certificats mediambientals

Les empreses que operen de manera sostenible i amb un bon impacte ambiental tenen més probabilitats de captar grans clients, reduir les seves garanties financers i adaptar-se a la legislació vigent. La certificació ISO 14001 ofereix garanties de fiabilitat del vostre compromís.

Cadena de valor

Cada dia més empreses prioritzen treballar en tota la seva cadena de valor amb empreses que prioritzen la sostenibilitat ambiental, i obtenir la ISO14001 permet controlar millores les despeses i estalvi de materials i matèries primeres.

Valor i demanda client

Els clients, inversors i comunitat estan cada vegada més interessats en comprar productes i serveis d'empreses que tenen un impacte ambiental positiu. La certificació ISO 14001 pot ajudar-te a demostrar als clients que la teva empresa està compromesa amb la sostenibilitat ambiental.

Conformitat reconeguda ISO 14001

Certificació reconeguda internacionalment que destaca l'adhesió de l'empresa a les normatives ambientals establertes per a la sostenibilitat.

Els beneficis de la ISO 14001?

energia sostenible

Millorar el posicionament de l'empresa

La certificació ISO 14001 demostra que l'empresa està compromesa amb la sostenibilitat. Això permet atraure nous clients i socis comercials, i també pot millorar les relacions en tota la cadena de valor i la comunitat.

Talent

Les persones que treballen per a una empresa que està compromesa amb la sostenibilitat solen estar més satisfets i compromesos amb l'empresa. Això resulta en major productivitat i retenció d'empleats.

Reduir els riscos ambientals

La ISO 14001 ajuda a les empreses a identificar i mitigar els seus riscos ambientals. Això pot ajudar a protegir la companyia de danys i pèrdues, i també pot ajudar a complir amb les lleis i regulacions ambientals.

Augmentar l'oportunitat de negocis

Crea un avantatge competitivament distintiu, destacant-se com a líder en sostenibilitat.

carbo

Millorar l'eficiència de l'empresa

La ISO 14001 pot ajudar a les empreses a millorar la seva eficiència en l'ús dels recursos. Això pot ajudar a reduir els costos i millorar el rendiment general de l'empresa.

Millorar la imatge de marca

La certificació ISO 14001 pot ajudar a les empreses a millorar la seva imatge de marca. Això es deu al fet que la ISO 14001 és una norma reconeguda internacionalment que demostra el compromís de l'empresa amb la sostenibilitat.

Assessorament gratuït

Sol·liciteu una consulta gratuïta avui mateix per obtenir més informació sobre com obtenir la certificació ISO 14001.

Es detallen alguns exemples específics de com la ISO 14001 pot beneficiar a les empreses.

Certificats B Corp

L'alternativa propera per a solucions integrals

Persones compromeses amb la descarbonització. Impulsem nous models energètics, projectes clau en mà, des de l’enginyeria, ajudes i finançament, fins al manteniment sense intermediaris.

1430
Potència instal·lada
(kWp)
1200
Número de plaques
0
Clients satisfets
0
Reducció d'emissions
(ton. Co2 equiv.)

Parla amb un especialista!