Integrem la sostenibilitat a través d’una metodologia única

Envolta acompanya les organitzacions en un procés de sostenibilitat i descarbonització customitzada, realitzat a partir d’unes fases d’auditoria, consultoria, execució, finançament si es precisa, i sempre acompanyat d’un servei de comunicació. 

Auditoria

Punt de partida necessari per a diagnosticar l’estat i evolució de l’organització, analitzant dades històriques i altres indicadors d’impacte. 

A Envolta utilitzem una metodologia pròpia de diagnòstic, on s’inclou com a part rellevant l’inventari d’emissions de CO2 i gasos d’efecte hivernacle, respectant els protocols definits internacionalment.

Quin és el nivell d’emissions de CO2 de la meva organització?

CONTACTA

Consultoria

Evaluem i dissenyem el pla integral amb accions que persegueixin un model d’organització més sostenible i competitiu a llarg plaç així com d’emissions zero. 

Aquests accions passen per revisar i proposar mesures en:

Eficiència energètica i gestió de la petjada de CO2
Generació d’Energies renovables
Eficiència de recursos
Gestió de residus
Millores en la cadena de producció o de proveïdors

Quines son les mesures prioritàries en sostenibilitat per la meva organització?

Fes un pla integral per la teva organització!

CONTACTA

Execució

Executem des d’Envolta les millors solucions disponibles acordades a la consultoria estratègica. 

La nostra experiència en el món de la construcció de plantes de generació d’energia ens permet tenir una visió pragmàtica, orientada sempre a la viabilitat de l’execució dels projectes que proposem.

T’interessa un projecte d’energies renovables però no has trobat ningú que t’ho executi?

CONTACTA

Finançament

A Envolta treballem en projectes en els que hi creiem i ens hi involucrem al 100%. Per aquest motiu també proposem invertir en les plantes de generació d’energia o aportar finançament extern.

Creiem en la modalitat  de compra venta d’energia mitjançant contractes PPA (Power Purchase agreement). En aquests contractes, Envolta inverteix en les plantes, les opera  i ven l’energia produïda als seus clients a un preu fix durant un període determinat. 

Al finalitzar el contracte, s’entrega la planta al client a cost zero. Aquests contractes garanteixen als clients un estalvi energètic a curt termini i una major estabilitat de preus a llarg termini

T’interessa un projecte d’energies renovables però no comptes amb el finançament necessari?

CONTACTA

Comunicació

Entenem que tot compromís que l’organització du a terme envers la sostenibilitat ha de tenir visibilitat tant interna com externa, afegint així valor a l’organització i millorant-ne el posicionament respecte els competidors.  

Des d’Envolta proveïm de manera transversal des de la fase d’Auditoria, fins al final de l’execució de contingut sobre els projectes, dades i altres indicadors per tal que l’empresa pugui comunicar visiblement i guanyar així credibilitat envers les accions de sostenibilitat que es van accionant. 

Avaluem també si interessa fer comunicable algun tipus de segell específic del sector o altres tipus de certificacions o d’algun altre àmbit relacionat amb el medi ambient.

Contacta'ns

info@envoltaenergia.com
checkmark-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram